Predstavitev individualnih rešitev

Poslovni modeli podjetij in inštitucij se medsebojno razlikujejo, zato je za vodenje in analiziranje želenih podatkov potrebno pripraviti individualne rešitve, ki poleg hitrejšega in enostavnejšega dela prinašajo tudi konkurenčno prednost. Rešitve in prilagoditve razvijamo skupaj z znanjem in zahtevami naših strank.

Eko sklad

Aplikacija je namenjena zajemu obveznosti za odobrene subvencije ter kreiranju plačilnega naloga. Po realizaciji plačil se vzpostavijo pravilne knjižbe denarnega toka in zaprejo zaključene pogodbe.

Klima Belehar

Prilagoditev omogoča samodejno aktiviranje oz. deaktiviranje projekta. Ob izdaji materiala oz. vnosu ur na posamezni projekt program avtomatsko ponudi aktivacijo projekta, hkrati pa se ob izdaji računa za izbrani projekt samodejno ponudi možnost zaključka projekta.

Habjan Transport

Rešitev, ki omogoča vnos in spremljanje vozil (relacije, datum naklada, datum razklada, …) ter njihovih stroškov, ki nastajajo tekom poti posameznega vozila.

Javni gospodarski zavod Rinka

Za dejavnost pranje perila imamo pripravljeno individualno rešitev za spremljanje prevzemov in vračila blaga.

Karantanija Cinemas

Distribucija filmov je specialni modul, namenjen distributerjem filmov. Omogoča vodenje filmov in njihovih platen, vnos terminov in rokovnikov, izdelavo računov ter pregled prometa.

 

Zaupajo nam