Predstavitev rešitev za trgovino

Celosten nabor izpopolnjenih modulov, posebej prilagojenih potrebam trgovskih podjetij.

Predstavitev modulov

Blagovno knjigovodstvo

Modul Blagovno knjigovodstvo s fakturiranjem je namenjen trgovskim, storitvenim in v kombinaciji s proizvodnim modulom tudi proizvodnim podjetjem. Njegova osnovna naloga sta nabava in prodaja blaga, proizvodov in storitev ter količinsko in vrednostno spremljanje zalog po skladiščih.

Blagovno knjigovodstvo zajema spremljanje nabave, prodaje, zaloge, reverzov, knjiženje v fakturno knjigo, ostalo. Omogoča tudi pripravo podatkov za izdelavo poročil za intrastat (statistična poročila med državami članicami EU).

Več o Blagovno knjigovodstvo >>>

Materialno knjigovodstvo

Modul Materialno knjigovodstvo je dopolnitev modula Blagovno knjigovodstvo. Njegova primarna naloga je podpora enostavnih proizvodenj. Omogoča vnos dveh vrst delovnih nalogov, in sicer delovne naloge za enega ali več različnih proizvodov, ki se največkrat uporabljajo pri proizvodnji za znanega kupca, ko nimamo lastne zaloge proizvodov, ter enojne delovne naloge za en proizvod, ki je poenostavljena oblika prej opisanega delovnega naloga.

Blagajna

Modul je namenjen vnosu in izpisu blagajniških prejemkov, blagajniških izdatkov in blagajniškega dnevnika. Sestavljen je iz EUR in devizne blagajne, znotraj vsake od njih pa lahko spremljate več samostojnih blagajn (uporabno tudi v primeru, ko ima podjetje več poslovalnic ali trgovin).

Več o Blagajna >>>

Komisijska prodaja

Modul Komisijska prodaja omogoča spremljanje prodaje blaga, ki smo ga dobili v komisijsko prodajo. Omogoča izdelavo prejema, predračuna in računa. DDV se obračuna od razlike v ceni, ki je bila ustvarjena pri prodaji.

Zaupajo nam