Predstavitev rešitev za proizvodnjo

Modul proizvodnje je globoko integriran v Opal. V in iz proizvodnje se pretakajo informacijski tokovi in dokumenti, tako vsaka funkcija v podjetju dobi točne informacije za hitro in učinkovito delo. Nabava vedno in pravočasno sledi proizvodnim potrebam po oskrbi z materiali. V proizvodnji je zagotovljena izkoriščenost proizvodnih virov in učinkovit nadzor proizvodnje. Prodaja pa ima na voljo orodja za planiranje prodaje, informacije o izvedbi naročil, prostih kapacitetah, ...

Konfigurator VarDesign omogoča hitro in enostavno izdelavo ponudbe in potrebne proizvodne dokumentacije. Prodajni zastopniki se lahko nahajajo kjerkoli in kadarkoli pošiljajo naročila v matično podjetje.

V ozadju pa so vsi procesi proizvodnje podprti z vidika financ, kontrolinga, kadrov, skeniranja in arhiviranja ter naprednih analiz.

 

  

Predstavitev modulov

Proizvodnja

Modul proizvodnja omogoča planiranje proizvodnje, nabave in prodaje na osnovi fiksnih naročil ali napovedi. Naše rešitve podpirajo praktično vse tipe proizvodnje – serijsko, posamično, projektno delo ter mešane načine dela po ločenih proizvodnih enotah, stroškovnih mestih ali proizvodnih linijah.

Več o modulu Proizvodnja >>>

Zaupajo nam