Opal Client

Varna internetna aplikacija

Opal Client je internetna različica namiznega programa Opal, ki vam omogoča hitro in enostavno upravljanje z več lokacij. Za dostop je potrebna zgolj internetna povezava, vse storitve pa so na enem mestu dostopne kjer koli in kadar koli. Opal Client je optimalna izbira, ki jo lahko ponudite strankam vašega računovodskega servisa, primeren pa je tudi za izvajanje zunanjega računovodstva.

Glavne funkcionalnosti Opal Clienta

Opal Client omogoča enak način dela kot namizna različica, le da izvajanje opravil poteka preko aplikacijskega strežnika. Uporabnikom omogoča popoln nadzor in enostavno upravljanje podatkov svojega podjetja. Program omogoča izdelavo obračunov, ki se avtomatsko knjižijo v računovodske module, fakturiranje, pri katerem so vse fakture shranjene na strežniku računovodskega servisa in pripravljene za avtomatsko knjiženje, uporabniki pa lahko vodijo tudi knjigo prejete pošte, s čimer opravijo že polovico dela pri knjiženju prejetih računov.

Na osnovi knjige pošte izvajajo svoj plačilni promet (lahko tudi na osnovi odprtih postavk), izvajajo knjiženje bančnih izpiskov (le saldakontski promet – Opal Client vsebuje posebnega čarovnika, da izvajalec ne more narediti napake), pregledujejo odprte postavke, vnašajo ure in druge podatke za obračun plač, na osnovi katerih računovodski servis le še izvede obračun, izpise in prenos v eDavke, pregleduje poslovne bilance, predvsem IPI in še mnogo tega.

Komu je Opal Client namenjen?

Spletna različica je idealna izbira za vse, ki želite imeti podatke vedno pri roki. Program je namenjen tako vodstvenim delavcem, ki lahko z njegovo pomočjo pregledujejo podatke in spremljajo rezultate podjetja, kot tudi zaposlenim, ki lahko vnašajo potne naloge, pregledno in na enostaven način najavijo dopust ipd.

Zagotovljena varnost in zaščita podatkov

Opal Client ni spletna aplikacija, temveč internet uporablja le kot komunikacijski kanal, pri čemer so vsi podatki varno spravljeni na zaščitenih strežnikih in ne na spletu. Delo s programom poteka hitro in omogoča enostaven vnos tudi večjega števila podatkov. Namestitev programa je zelo preprosta.

7 ključnih prednosti Opal Clienta

  • možnost pregledovanja in vnašanja podatkov kjer koli in kadar koli
  • zagotavljanje storitev več strankam in enostavno upravljanje
  • vključene vse funkcionalnosti namiznega programa
  • bistveno hitrejše delovanje od spletnih aplikacij
  • varno shranjevanje podatkov na strežniku in ne na spletu
  • preprosta namestitev
  • možnost kompleksnega povezovanja med več strežniki in klienti

Zaupajo nam