Kako do nas

Nahajamo se ob glavni cesti Škofja Loka - Kranj v naselju Sveti Duh, približno 2,5 km iz Škofje Loke. Nahajamo se tik ob glavni cesti, sam uvoz pa je označen. Uvoz je na desni strani ceste, če prihajate iz smeri Škofje Loke, oziroma na levi, če prihajate iz smeri Kranja.

Naslov:
Sv. Duh 274, 4220 Škofja Loka

 

Dostop iz Ljubljane:
Peljite se po magistralni cesti Ljubljana - Kranj. Po približno 2 km iz Medvod se cesta odcepi v smeri proti Škofji Loki. Pot nadaljujete skozi vas Reteče in Godešič. V naslednjih križiščih in krožiščih sledite poti za Kranj. Pripeljali se boste mimo trgovskega središča (Lidl, Merkur, Hofer,...). Po približno 2 km od trgovskega središča se peljete mimo cerkve, od koder je še 500 metrov do našega sedeža, ki je na desni strani ceste.

Dostop iz Kranja:
Peljete se po glavni cesti Kranj - Škofja Loka skozi naselja Zgornje Bitnje, Srednje Bitnje, Spodnje Bitnje, Žabnica, Dorfarje, Forme, Sveti Duh. Po približno 50 m od table, ki označuje kraj Sveti Duh, je na levi strani ceste sedež našega podjetja.

Dostop iz Škofje Loke:
Peljete se do krožišča Kranj - Ljubljana in zavijete v smeri proti Kranju. Po približno 2 km se peljete mimo cerkve, od koder se po 500 metrih na desni strani ceste nahaja sedež našega podjetja.

Zaupajo nam