Kako do nas

Nahajamo se tik ob glavni cesti Škofja Loka - Kranj v naselju Sveti Duh, približno 2,5 km iz Škofje Loke. Uvoz pa je označen - je na desni strani ceste, če prihajate iz smeri Škofje Loke, oziroma na levi, če prihajate iz smeri Kranja.

Naslov:
Sv. Duh 274, 4220 Škofja Loka

 

Dostop iz Ljubljane:
Peljite se po magistralni cesti Ljubljana - Kranj. Po približno 2 km iz Medvod se cesta odcepi v smeri proti Škofji Loki. Pot nadaljujete skozi vas Reteče in Godešič. V naslednjih križiščih in krožiščih sledite poti za Kranj. Pripeljali se boste mimo trgovskega središča (Lidl, Merkur, Hofer ...). Po približno 2 km od trgovskega središča se peljete mimo cerkve, od koder je še 500 metrov do našega sedeža, ki je na desni strani ceste.

Dostop iz Kranja:
Peljete se po glavni cesti Kranj - Škofja Loka skozi naselja Zgornje Bitnje, Srednje Bitnje, Spodnje Bitnje, Žabnica, Dorfarje, Forme, Sveti Duh. Po približno 50 m od table, ki označuje kraj Sveti Duh, je na levi strani ceste sedež našega podjetja.

Dostop iz Škofje Loke:
Peljete se do krožišča Kranj - Ljubljana in zavijete v smeri proti Kranju. Po približno 2 km se peljete mimo cerkve, od koder se po 500 metrih na desni strani ceste nahaja sedež našega podjetja.

Seyfor d.o.o., PE Gorenjska

Zaupajo nam